Uw eigendomskosten optimaliseren was nog nooit zo eenvoudig

Onze reputatie valt of staat met de betrouwbaarheid, veiligheid, prestaties en eigendomskosten van onze producten. Daarom beroemen wij ons op de mogelijkheid u de "keuze" te bieden van de levensduur van bestaande uitrusting uit te breiden of te profiteren van de aanschaf van de laatste technologie van Alimak Hek die op dat moment voorhanden is.

Onze programma's voor machine upgrades en renovaties kennen geen gelijke in de sector. Het aanbod omvat:

Door de levensduur van uw machine te verlengen kunt u uw investering optimaal benutten over een langere periode.

Voor

Na

Elevator Refurbishment - Before

Elevator Refurbishment - After

Versleten onderdelen vervangen

Liften en steigers van Alimak, Champion, Heis-Tek en Hek worden in barre omgevingen geïnstalleerd en dit kan met de tijd corrosie van belangrijke structurele onderdelen veroorzaken.

Hoewel onze producten met beschermende coating zoals thermische verzinking worden geleverd kan de tijd zelfs op de best beschermde onderdelen sporen nalaten.

Als onderdeel van onze jaarlijkse inspectieprocedure kunnen we een ultrasoon onderzoek van de structurele onderdelen van uw uitrusting uitvoeren om ervoor te zorgen dat de structurele integriteit aan de minimumeisen van de fabrikant voldoen.

Met Alimak Heks nieuwe ultrasone uitrusting kunnen we een overzicht van de metingen bijhouden, zodat een corrosiepercentage kan worden bepaald en een daaropvolgende prognose van de levensverwachting van de mast en koppelingen. Zo bent u in de gelegenheid van tevoren voor geplande vervangingen een begroting op te stellen.    
Het ultrasone testprogramma van Alimak Hek helpt bij het maken van een effectieve voorspelling van de nood tot vervanging van uw uitrusting.
STEL NIET UIT: Alimak Hek biedt een ultrasoon testprogramma om een doorlopende veilige werking van uw Alimak-, Champion-, Heis-Tek- of Hek-uitrusting te garanderen.

Neem voor meer informatie over renovatieprogramma's contact op met het dichtstbijzijnde kantoor van Alimak Hek, uw vertegenwoordiger of maak gebruik van ons  contactformulier .

Renovatie

Langetermijnpartner

Dankzij onze omvang en financiële stabiliteit kunnen wij klanten bijstaan doordat wij voortdurend in technologie, uitrusting, vakkundigheid en dienstverlening investeren.

Case study
Alimak

Tauern-Tunnel

A10-Tauern-Autobahn, Austria

25-year

Borg Havn

Fredrikstad, Norway

Alimak

Snorre A Tension Leg Platform

Offshore Elevator, North Sea

Alimak

Refurb elevators

Worldwide

Alimak

Ocean Apex semi-submersible

Jurong Shipyard, Singapore

Alimak

Petrofac FPF1, semi-submersible

Offshore Elevators, North Sea

Powered by eZ Publish™ CMS Open Source Web Content Management. Copyright © 1999-2012 eZ Systems AS (except where otherwise noted). All rights reserved.