Benelux

Alimak Hek bij cementfabrieken

Alimak Hek helpt al bijna 30 jaar de cementsector om veiliger, productiever en winstgevender te worden. Geen andere leverancier kan betere technische middelen bieden. Van de eerste fases van fabrieksontwerp tot levering van uitrusting en inbedrijfstelling biedt Alimak Hek één enkele lokale bron voor alles wat nodig is om de beste verticale oplossing te krijgen.

De omgeving bij een cementfabriek vormt een enorme belasting voor alle uitrusting ter plaatse. Een lift moet bestendig kunnen zijn tegen de invloed van stof, vochtigheid en warmte en dit zijn slechts enkele voorbeelden van de uitdagingen. Door zonder liftschacht te werken elimineert de oplossing van Alimak Hek elk risico op stofconcentratie en het sterke tandheugel en rondselontwerp neemt de veelvoorkomende tractieproblemen van traditionele liften weg en biedt een lange levensduur.

In feite wordt de Alimak Hek lift met tandheugel en rondselsysteem vaak aan de buitenkant geïnstalleerd en kan eenvoudig worden aangepast om uitbreidingen en aanpassingen van de cementfabriek te volgen.

Alimak Hek biedt ook support in de bouw van cementfabrieken met tijdelijke verticale oplossingen.

Cement

Winstgevendheid voor de klant

In een wereld waar tijd geld is, zorgen wij ervoor dat klanten materiaal krijgen en dat personeel hoger, sneller en veiliger wordt getransporteerd.

Case study
Alimak

Rohoznik cement plant

Slovakia

Alimak

Röyttä Lime Plant

Tornio, Finland

Alimak

German Cement Plants

Germany

Spanish

Cement plant Alcalá de Guadaira

Seville, Spain

Alimak

Cement blending plant

Glasgow, UK

Alimak

Berrima Cement Works

NSW, Australia

Alimak

Buxton Lime and Cement

UK

37

Nesher Ramla Cement Plant

Ramla, Israel

Australia’s

Wingfield Asphalt Manufacturing Plant

SA, Australia