Benelux

Elevators for marine and offshore applications

Offshore support vessel

Monteur Buitendienst (m/v) (Bouw en industrie) voor Benelux

AlimakHek werft aan!De AlimakHek groep behoort internationaal tot de marktleiders op gebied van verticaal transport. In de Benelux zijn wij als verkoop/verhuur en service organisatie reeds meer als 25 jaar met succes actief op de markt. De hoofdvestiging van de onderneming is in een splinternieuw gebouw in Tilburg; in Antwerpen hebben we een nevenvestiging.Voor de Benelux zoeken wij met onmiddellijke ingang een gemotiveerde:

HEK MC 450

HEK MC 450

40 mast climbers from Alimak Hek

European Patent Office

De Markthal, Rotterdam

In Rotterdam wordt op dit moment hard gewerkt aan de laatste fase van het project “De Markthal”. J.P van Eesteren realiseert hier in opdracht van  Provast een bijzonder project. De overdekte Markthal aan de Binnenrotte zal een permanente markt huisvesten. Aan de straat en in de 40 meter hoge hal komen marktkramen, winkels, horeca en parkeerruimte. De spectaculaire overkapping, bestaande uit een boog van 228 appartementen en maisonnettes die neerkijken op de kramen, is uniek in de wereld.  

HEK TPL 2000 (D) & 1800

HEK TPL 2000 (D) & 1800

Jheronimus

Na een lang aanlooptraject is dan nu toch volop in aanbouw de woontoren Jheronimus aan de Hofvijver in het Paleiskwartier te ’s Hertogenbosch.

Bouw

Bouw

Alimak Hek goes further light

4 jaar na de introductie van een vernieuwde Medium range voor hefsteigers, transport steigers en goederenliften, breidt Alimak Hek haar range van lichtere machines nu ook verder uit. In het vierde kwartaal van dit jaar zullen de nieuwe TPL 500 en TPL 300 beschikbaar zijn voor levering in de Benelux.

Alimak liften voor industriële omgeving.

Alimak liften hebben GEEN LIFTSCHACHT nodig. Onze tandheugelliften hebben een zelfdragende mastconstructie, terwijl traditionele liften voor de ophanging en geleiding aangewezen zijn op een dure liftschacht. Een liftschacht kost € 50.000,- of meer. Met een Alimak lift start u dus al direct met een flink financieel voordeel.

UP-Site

In het kader van de stadsvernieuwing en aan de kanaalzone in Brussel werd enkele jaren geleden besloten om aan de Akenkaai een bijzonder project te realiseren.

After Sales

After sales

ALIMAK SE-H

ALIMAK SE-H

Alimak Hek veilig, efficiënt en betrouwbaar op hoogte

Veiligheid staat voorop bij het werken op hoogte. Daarom streven we bij Alimak Hek altijd naar 100 procent betrouwbaarheid. Dat doen we door kwalitatief uitstekende hefsteigers, liften en andere maatwerkoplossingen voor elk bouwproject te verhuren en te verkopen. Dit combineren we met een solide support service, zodat de klanten gegarandeerd beschikken over veilige hefsteigers, personenliften en transportsteigers.

ALIMAK SCANDO 650 XL

ALIMAK SCANDO 650 XL

HEK MCM ABBA

HEK MCM ABBA

Dicht bij u

Wij zijn op zes continenten vertegenwoordigd. Onze verkoop, dienstverlening en verhuurbedrijven ondersteunen klanten met een breed assortiment weergaloze diensten en producten op aanvraag.

Winstgevendheid voor de klant

In een wereld waar tijd geld is, zorgen wij ervoor dat klanten materiaal krijgen en dat personeel hoger, sneller en veiliger wordt getransporteerd.

De Smederij

Op het voormalige NDSM terrein bouwt IBB Kondor B.V. een hotel. De naam van het totale project refereert aan de voormalige functie van de gebouwen; De Smederij.